<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1252">
<style type="text/css" style="display:none;"> P {margin-top:0;margin-bottom:0;} </style>
</head>
<body dir="ltr">
<div style="font-family: Calibri, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; color: rgb(0, 0, 0); background-color: rgb(255, 255, 255);">
Hi,<br>
<br>
it's interesting. So I think yes, touch screen could make a difference.<br>
Both issues (original and observed by me) are on embedded systems <br>
without mouse and classical pc navigation.<br>
<br>
<br>
Kind Regards<br>
</div>
<div>
<div><br>
</div>
<div style="font-family: Calibri, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12pt; color: rgb(0, 0, 0);">
<br>
<hr tabindex="-1" style="display:inline-block; width:98%;">
<b>From:</b> Adrian Perez de Castro<br>
<b>Sent:</b> Wednesday, January 26, 2022 5:21 PM<br>
<b>To:</b> Michal Tyc<br>
<b>Cc:</b> webkit-wpe@lists.webkit.org<br>
<b>Subject:</b> Re: [wpe-webkit] Flickering items on the carousel
<div><br>
</div>
</div>
<div class="BodyFragment"><font size="2"><span style="font-size:11pt;">
<div class="PlainText">Hi Michal,<br>
<br>
On Mon, 24 Jan 2022 08:15:33 +0000 Michal Tyc <michal.tyc@youview.com> wrote:<br>
<br>
> I would like to ask about Bug<br>
> 212130<<a href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=212130" target="_blank" rel="noopener noreferrer" data-auth="NotApplicable">https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=212130</a>>. The original issue<br>
> was created for Safari but I observe the same behavior for WebKit. Going<br>
> through each item and waiting a little bit for each - on 2nd or 3rd attempt<br>
> it'll flicker. I tested on versions 2.34.1 and 2.34.3 and on both it looks<br>
> the same.<br>
> <br>
> Could you take a look at this?<br>
<br>
I'm afraid that I am not able to reproduce this myself (WPE WebKit 2.34.4<br>
here). Do you know if a touch screen is needed to trigger the glitch? I ask<br>
because I do not have one, but flicking with the mouse or clicking the arrows<br>
on the sides of the test page seems to work fine all the time here.<br>
<br>
Cheers,<br>
—Adrián<br>
</div>
</span></font></div>
</div>
This transmission contains information that may be confidential and contain personal views which are not necessarily those of YouView TV Ltd. YouView TV Ltd (Co No:7308805) is a limited liability company registered in England and Wales with its registered address
 at YouView TV Ltd, 3rd Floor, 10 Lower Thames Street, London, EC3R 6YT. For details see our web site at http://www.youview.com
</body>
</html>