<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - lldbWebKitTester tests failing since the switch to workspace builds"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=241863">241863</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>lldbWebKitTester tests failing since the switch to workspace builds
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>WebKit Nightly Build
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>Tools / Tests
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>emw@apple.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>It appears that workspace builds have broken the dSYMs we rely on for lldb testing. This is likely because buildbot sets `CLANG_DEBUG_INFORMATION_LEVEL=line-tables-only`, and relies on our build scripts to transparently filter it out when building lldbWebKitTester.xcodeproj: <a href="https://github.com/WebKit/WebKit/blob/1d790304418a4b511024434f1f2b4f66dbb7c503/Tools/Scripts/webkitdirs.pm#L2111-L2121">https://github.com/WebKit/WebKit/blob/1d790304418a4b511024434f1f2b4f66dbb7c503/Tools/Scripts/webkitdirs.pm#L2111-L2121</a>

Now that we build with a single xcodebuild invocation, the setting is not filtered out when it's supposed to be.</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>