<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><span class="vcard"><a class="email" href="mailto:zalan@apple.com" title="zalan <zalan@apple.com>"> <span class="fn">zalan</span></a>
</span> changed
          <a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED CONFIGURATION CHANGED - The text is black, not green in "Parsing unexpected end of function" test page."
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=34724">bug 34724</a>
          <br>
             <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
          <tr>
            <th>What</th>
            <th>Removed</th>
            <th>Added</th>
          </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">Status</td>
           <td>NEW
           </td>
           <td>RESOLVED
           </td>
         </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">Resolution</td>
           <td>---
           </td>
           <td>CONFIGURATION CHANGED
           </td>
         </tr></table>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED CONFIGURATION CHANGED - The text is black, not green in "Parsing unexpected end of function" test page."
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=34724#c5">Comment # 5</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED CONFIGURATION CHANGED - The text is black, not green in "Parsing unexpected end of function" test page."
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=34724">bug 34724</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:zalan@apple.com" title="zalan <zalan@apple.com>"> <span class="fn">zalan</span></a>
</span></b>
        <pre>(In reply to Ahmad Saleem from <a href="show_bug.cgi?id=34724#c4">comment #4</a>)
<span class="quote">> I am unable to reproduce this bug in Safari 15.5 on macOS 12.4 based on test
> case from <a href="show_bug.cgi?id=34724#c02">Comment 02</a> and it is confirmed in <a href="show_bug.cgi?id=34724#c03">Comment 03</a> as well that it is
> working fine since December 2013.

> All other browsers like Chrome Canary 105 and Firefox Nightly 103 also work
> same as Safari and show "Green" color for "Filler Text" on test case.

> I think this can be marked as "RESOLVED INVALID" or "RESOLVED CONFIGURATION
> CHANGED". Thanks!</span >
Thank you!</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>