<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><span class="vcard"><a class="email" href="mailto:zlip.792@gmail.com" title="Ahmad Saleem <zlip.792@gmail.com>"> <span class="fn">Ahmad Saleem</span></a>
</span> changed
          <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - images inserted using content: url( ... ) shouldn't be resized"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=72936">bug 72936</a>
          <br>
             <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
          <tr>
            <th>What</th>
            <th>Removed</th>
            <th>Added</th>
          </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">CC</td>
           <td>
                
           </td>
           <td>zlip.792@gmail.com
           </td>
         </tr></table>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - images inserted using content: url( ... ) shouldn't be resized"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=72936#c2">Comment # 2</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - images inserted using content: url( ... ) shouldn't be resized"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=72936">bug 72936</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:zlip.792@gmail.com" title="Ahmad Saleem <zlip.792@gmail.com>"> <span class="fn">Ahmad Saleem</span></a>
</span></b>
        <pre>Created <span class=""><a href="attachment.cgi?id=460304" name="attach_460304" title="Safari 15.5 matches other browsers">attachment 460304</a> <a href="attachment.cgi?id=460304&action=edit" title="Safari 15.5 matches other browsers">[details]</a></span>
Safari 15.5 matches other browsers

I am unable to reproduce this bug in Safari 15.5 on macOS 12.4 considering it is matching all other browsers based on attached test case and results can be referred into attached screenshot.

Although, it does not match "Expected Results' and show "Green box within large red box", while expected result is the whole box to be green and no red.

If I am testing incorrectly, please retest it but since all browser behavior is aligned now. It can be marked as "RESOLVED INVALID" or "RESOLVED CONFIGURATION CHANGED". Thanks!</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>