<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><span class="vcard"><a class="email" href="mailto:marcus.stenbeck@gmail.com" title="marcus.stenbeck@gmail.com">marcus.stenbeck@gmail.com</a>
</span> changed
          <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - REGRESSION(Safari 15, BigSur): Poor video texture upload performance with MacBook M1, ANGLE OpenGL backend"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=232235">bug 232235</a>
          <br>
             <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
          <tr>
            <th>What</th>
            <th>Removed</th>
            <th>Added</th>
          </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">CC</td>
           <td>
                
           </td>
           <td>marcus.stenbeck@gmail.com
           </td>
         </tr></table>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - REGRESSION(Safari 15, BigSur): Poor video texture upload performance with MacBook M1, ANGLE OpenGL backend"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=232235#c4">Comment # 4</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - REGRESSION(Safari 15, BigSur): Poor video texture upload performance with MacBook M1, ANGLE OpenGL backend"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=232235">bug 232235</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:marcus.stenbeck@gmail.com" title="marcus.stenbeck@gmail.com">marcus.stenbeck@gmail.com</a>
</span></b>
        <pre>Experiencing this on my computer too.

Safari 15.1

macOs Monterey 12.0.1

MacBook Pro (15-inch, 2018)
2,2 GHz 6-Core Intel Core i7
32 GB 2400 MHz DDR4
Radeon Pro 560X 4 GB
Intel UHD Graphics 630 1536 MB</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>