<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><span class="vcard"><a class="email" href="mailto:lmoura@igalia.com" title="Lauro Moura <lmoura@igalia.com>"> <span class="fn">Lauro Moura</span></a>
</span> changed
          <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [GLIB] webrtc/captureCanvas-webrtc-software-h264-baseline.html is failing since added in r266832"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=216538">bug 216538</a>
          <br>
             <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
          <tr>
            <th>What</th>
            <th>Removed</th>
            <th>Added</th>
          </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">CC</td>
           <td>
                
           </td>
           <td>lmoura@igalia.com
           </td>
         </tr></table>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [GLIB] webrtc/captureCanvas-webrtc-software-h264-baseline.html is failing since added in r266832"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=216538#c2">Comment # 2</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [GLIB] webrtc/captureCanvas-webrtc-software-h264-baseline.html is failing since added in r266832"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=216538">bug 216538</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:lmoura@igalia.com" title="Lauro Moura <lmoura@igalia.com>"> <span class="fn">Lauro Moura</span></a>
</span></b>
        <pre><a href="https://commits.webkit.org/r285577">r285577</a> updated libwebrtc to M96 and looks like it made this test timeout instead of fail.

stderr:

Mesa: The provided filesystem timestamp for the cache is bogus! Disabling On-disk cache.
(webrtc_video_engine.cc:3482): Absent receive stream; ignoring clearing encoded frame sink for ssrc 0
[OpenH264] this = 0x0x7fa2d4000bf0, Warning:Change QP Range from(0,51) to (12,42)
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
[OpenH264] this = 0x0x7fa2d4000bf0, Warning:Actual input framerate 0.000000 is different from framerate in setting 20.000000, suggest to use other rate control modes
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
(decoder_database.cc:131): Failed to initialize decoder.
... (message above repeated a few dozen times)</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>