<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - AudioContext.currentTime speeds up (and audio won't play) when Bluetooth speaker connected"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=232728#c1">Comment # 1</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - AudioContext.currentTime speeds up (and audio won't play) when Bluetooth speaker connected"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=232728">bug 232728</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:luke@playingbyear.com" title="Luke Abbott <luke@playingbyear.com>"> <span class="fn">Luke Abbott</span></a>
</span></b>
        <pre>Update: I just caught the issue happening on my iPhone (SE 2020) while it was NOT connected to a Bluetooth speaker. At first, I noticed around a second of latency between when the sound was supposed to be played and when I heard it (through the internal speaker). Later, it was a few seconds, at which point the sound cut out and would not come back until the page was reloaded, as before.

I quickly connected the Safari DevTools and ran the same console test, and determined that the AudioContext clock was advancing 1.09 seconds for every real second.

FYI, I also checked AudioContext.getOutputTimestamp().performanceTime, and that was advancing correctly (one second per second).</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>