<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - Crash in [RBSTarget targetWithPid:] during WebProcessProxy::shutDown"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=229444#c2">Comment # 2</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - Crash in [RBSTarget targetWithPid:] during WebProcessProxy::shutDown"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=229444">bug 229444</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:cdumez@apple.com" title="Chris Dumez <cdumez@apple.com>"> <span class="fn">Chris Dumez</span></a>
</span></b>
        <pre>(In reply to Chris Dumez from <a href="show_bug.cgi?id=229444#c1">comment #1</a>)
<span class="quote">> I have just discussed this with a RunningBoard engineer. The most likely
> explanation is that the pid is < 0 (which is possible since pid_t is an int
> on our Darwin). We get the pid from xpc_connection_get_pid() and I guess
> this could theoretically return a negative PID (maybe in case of error when
> the process has already exited).

> I think we should tweak the PID check on WebKit side to early return if pid
> <= 0 (instead of doing an early return when !pid).

> Are you able to write up the patch?</span >

By the way, I haven't received such reports for MobileSafari yet, which is a bit odd. I have no idea what Chrome could be doing differently to cause this...</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>