<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [ Win Debug ] Many accessibility tests and animations tests are crashing"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=229314">229314</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>[ Win Debug ] Many accessibility tests and animations tests are crashing
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>WebKit Nightly Build
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>PC
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>New Bugs
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>ayumi_kojima@apple.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>Many accessibility tests and animations tests are crashing on Windows wk2 Debug. 

Crash log:

No crash log found for DumpRenderTree:5188.

stdout:

stderr:
DumpRenderTree can't open.
::LoadLibraryW failed: 
path=C:\cygwin\home\buildbot\worker\win10-debug-tests\build\WebKitBuild\debug\bin64\DumpRenderTreeLib.dll
The specified procedure could not be found.

See the result page for the list of the tests: <a href="https://build.webkit.org/results/Apple-Win-10-Debug-Tests/r281236%20(872)/results.html">https://build.webkit.org/results/Apple-Win-10-Debug-Tests/r281236%20(872)/results.html</a>

History: <a href="https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&suite=layout-tests&test=accessibility%2Faria-busy.html&test=animations%2FCSSKeyframesRule-name-null.html">https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&suite=layout-tests&test=accessibility%2Faria-busy.html&test=animations%2FCSSKeyframesRule-name-null.html</a>

This might be a bot issue rather than the tests themselves.</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>