<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [ Win EWS ] svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html is flaky timing out"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=229195">229195</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>[ Win EWS ] svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html is flaky timing out
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>WebKit Nightly Build
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>PC
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>New Bugs
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>ayumi_kojima@apple.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html

Is flaky timing out on Window-EWS.

The timeout is seen on the open source directory as well: <a href="https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&test=svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html">https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&test=svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html</a>

On EWS, the flaky timeout seems to have started at around this build: <a href="https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&test=svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html">https://results.webkit.org/?suite=layout-tests&test=svg/custom/animate-initial-pause-unpause.html</a>

Result page: <a href="https://ews-build.s3-us-west-2.amazonaws.com/Windows-EWS/r431529-95940/results.html">https://ews-build.s3-us-west-2.amazonaws.com/Windows-EWS/r431529-95940/results.html</a>

Diff:

--- /home/buildbot/worker/Windows-EWS/build/layout-test-results/svg/custom/animate-initial-pause-unpause-expected.txt
+++ /home/buildbot/worker/Windows-EWS/build/layout-test-results/svg/custom/animate-initial-pause-unpause-actual.txt
@@ -1 +1,2 @@
-PASS
+FAIL: Timed out waiting for notifyDone to be called
+</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>