<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - AX: VoiceOver speech gets stuck "buzzing" on <sup>*</sup> while reading all"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=200131#c4">Comment # 4</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - AX: VoiceOver speech gets stuck "buzzing" on <sup>*</sup> while reading all"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=200131">bug 200131</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:me@westonthayer.com" title="Weston Thayer <me@westonthayer.com>"> <span class="fn">Weston Thayer</span></a>
</span></b>
        <pre>(In reply to Eric Liang from <a href="show_bug.cgi?id=200131#c2">comment #2</a>)
<span class="quote">> (In reply to Weston Thayer from <a href="show_bug.cgi?id=200131#c0">comment #0</a>)
> > When VoiceOver on macOS is reading the page (via VO+A), if it encounters
> > <sup>*</sup>, it's speech synthesizer will emit a buzzing sound that will
> > not stop until VoiceOver is turned off.
> > 
> > STEPS TO REPRODUCE
> > 
> > 1. Open <a href="https://jsbin.com/mujukeqawe/edit?html,css,output">https://jsbin.com/mujukeqawe/edit?html,css,output</a> in Safari on macOS
> > 2. Turn VoiceOver on
> > 3. Place focus on the button in the output pane
> > 4. Use VO+A to start reading from there
> > 
> > ACTUAL: After reading the <button>'s contents, VoiceOver starts emitting a
> > non-stop buzzing sound. The only way to get it to stop is to turn VoiceOver
> > off.
> > EXPECTED: VoiceOver should read "Warning, this will buzz star"
> > 
> > 
> > HARDWARE
> > 
> > OS: macOS 10.14.6
> > Browser: Safari 12.1.2
> > 
> > ADDITIONAL BUILDS & PLATFORMS
> > 
> > Does not occur on iOS 12.3.1 Safari or with macOS Chrome 75.0.3770.142
> > (Official Build) (64-bit)
> > 
> > ADDITIONAL INFORMATION
> > 
> > - Changing <sup> to <span> fixes the issue
> > - This only happens when reading the document with VO+A. If I move the
> > cursor to it manually, it reads correctly
> > - <kbd>, <sub>, and <samp> also cause the issue

> Do you have some VoiceOver settings you can attach? I can't reproduce on my
> machine. Thanks!</span >

Sure, please see the new attachment.</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>