<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><span class="vcard"><a class="email" href="mailto:Hironori.Fujii@sony.com" title="Fujii Hironori <Hironori.Fujii@sony.com>"> <span class="fn">Fujii Hironori</span></a>
</span> changed
          <a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED WORKSFORME - [CMake][Win] WTF_CopyHeaders copies files everytime in incremental builds if Visual Studio generator is used"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=198850">bug 198850</a>
          <br>
             <table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
          <tr>
            <th>What</th>
            <th>Removed</th>
            <th>Added</th>
          </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">Status</td>
           <td>REOPENED
           </td>
           <td>RESOLVED
           </td>
         </tr>

         <tr>
           <td style="text-align:right;">Resolution</td>
           <td>---
           </td>
           <td>WORKSFORME
           </td>
         </tr></table>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED WORKSFORME - [CMake][Win] WTF_CopyHeaders copies files everytime in incremental builds if Visual Studio generator is used"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=198850#c5">Comment # 5</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_RESOLVED  bz_closed"
   title="RESOLVED WORKSFORME - [CMake][Win] WTF_CopyHeaders copies files everytime in incremental builds if Visual Studio generator is used"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=198850">bug 198850</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:Hironori.Fujii@sony.com" title="Fujii Hironori <Hironori.Fujii@sony.com>"> <span class="fn">Fujii Hironori</span></a>
</span></b>
        <pre>VS 2019 16.1 rebuilds add_custom_command files every time (#19303) · Issues · CMake / CMake · GitLab
<a href="https://gitlab.kitware.com/cmake/cmake/issues/19303">https://gitlab.kitware.com/cmake/cmake/issues/19303</a>

This issue was fixed in CMake 3.14.5.
I'm using CMake 3.14.5 (My CMake was automatically upgraded by Chocolatey).</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>