<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - Use hash in Unified Sources filename instead of ascending integers"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=192391#c2">Comment # 2</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - Use hash in Unified Sources filename instead of ascending integers"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=192391">bug 192391</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:cadubentzen@gmail.com" title="Carlos Eduardo Ramalho <cadubentzen@gmail.com>"> <span class="fn">Carlos Eduardo Ramalho</span></a>
</span></b>
        <pre>It looks like the bot building with Xcode are not happy :(

Looking quickly at the build scripts, it seems like for the Xcode build it needs the ascending integers because the UnifiedSource filenames are not reported back after generation. The build just loops until the given number of bundles via the generate-unified-sources.sh (correct me if I'm wrong).

I'll add an option '--use-hash-filename' to generate-unified-source-bundles.rb and use only in CMake builds to check if the bots are happy then, because I'm not familiar with the Xcode build to fix it there.</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>