<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [GTK] as.com won't play videos since it states Epiphany doesn't support HTML5/MP4"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=188781">188781</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>[GTK] as.com won't play videos since it states Epiphany doesn't support HTML5/MP4
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>WebKit Nightly Build
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>WebKit Gtk
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>agomez@igalia.com
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>CC</th>
          <td>bugs-noreply@webkitgtk.org
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>I'm using epiphany 3.29.91-1-g8f26b7ff3 with WebKitGtk+ 2.21.5 from gnome-nightly's flatpak.

When visiting any video in the domain as.com, like <a href="https://as.com/videos/2018/08/17/portada/1534534794_853344.html">https://as.com/videos/2018/08/17/portada/1534534794_853344.html</a>, it shows the message "El navegador no admite video HTML5/MP4" ("The browser doesn't allow HTML5/MP4 video"). However, I can play videos in Youtube, for example.

I can reproduce 100%</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>