<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_basic failed on Windows Python"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=187581">187581</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_basic failed on Windows Python
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>WebKit Nightly Build
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Unspecified
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>Tools / Tests
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>Hironori.Fujii@sony.com
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>CC</th>
          <td>bfulgham@webkit.org, lforschler@apple.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_basic failed on Windows Python

While it passes on Cygwin Python, it fails in Windows Python:

<span class="quote">> C:\webkit>python Tools\Scripts\test-webkitpy -v webkitpy.port.server_process_unittest
> Skipping lldb_webkit tests; could not find path to lldb.py ''.
> Skipping QueueStatusServer tests; the Google AppEngine Python SDK is not installed.
> Suppressing most webkitpy logging while running unit tests.
> [1/5] webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_basic failed:
>   Traceback (most recent call last):
>     File "C:\webkit\Tools\Scripts\webkitpy\port\server_process_unittest.py", line 111, in test_basic
>       self.assertEqual(proc.poll(), 0)
>   AssertionError: None != 0

> [2/5] webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_broken_pipe passed
> [3/5] webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_cleanup passed
> [4/5] webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_process_crashing passed
> [5/5] webkitpy.port.server_process_unittest.TestServerProcess.test_process_crashing_no_data passed
> Ran 5 tests in 0.484s
> FAILED (failures=1, errors=0)

> C:\webkit></span ></pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>