<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - WASM mode has rendering issue on iOS 11.3 beta3"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=183101">183101</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>WASM mode has rendering issue on iOS 11.3 beta3
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>Safari 11
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>iPhone / iPad
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>iOS 11
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Major
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>WebAssembly
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>shader.yang@gmail.com
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>Dears,

I used Unity 5.6.5p2 with Low Poly: Free Pack to test WebGL WASM rendering on iOS 11.3 beta3 Safari, I got following phenomena:
In ASM.js mode, it works well as attached pic1;
<a href="https://forum.unity.com/attachments/upload_2018-2-23_17-7-53-png.267754/">https://forum.unity.com/attachments/upload_2018-2-23_17-7-53-png.267754/</a>
But, in WASM mode, the scene crashes totally as pic2.
<a href="https://forum.unity.com/attachments/upload_2018-2-23_17-8-51-png.267755/">https://forum.unity.com/attachments/upload_2018-2-23_17-8-51-png.267755/</a>

It is weird, what has happened? Any information about it is pretty helpful!

Thanks!</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>