<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/">
    </head>
    <body><table border="1" cellspacing="0" cellpadding="8">
        <tr>
          <th>Bug ID</th>
          <td><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - Port number ended with 'h'"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=180706">180706</a>
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Summary</th>
          <td>Port number ended with 'h'
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Product</th>
          <td>WebKit
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Version</th>
          <td>Other
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Hardware</th>
          <td>All
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>OS</th>
          <td>Linux
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Status</th>
          <td>NEW
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Severity</th>
          <td>Normal
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Priority</th>
          <td>P2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Component</th>
          <td>WebKit2
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Assignee</th>
          <td>webkit-unassigned@lists.webkit.org
          </td>
        </tr>

        <tr>
          <th>Reporter</th>
          <td>bugzilla-ok@oo.net
          </td>
        </tr></table>
      <p>
        <div>
        <pre>Using Surf-2 as browser shows the error "Port number ended with 'h'" on a number of unrelated sites. Firefox runs the sites without difficulty. WebKit browsers stop when this error comes up.</pre>
        </div>
      </p>


      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>

      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>