<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/" />
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [CSS MultiColumn] Parse "columns: auto <length>" shorthand property value properly"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=143248#c13">Comment # 13</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - [CSS MultiColumn] Parse "columns: auto <length>" shorthand property value properly"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=143248">bug 143248</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:buildbot@hotmail.com" title="Build Bot <buildbot@hotmail.com>"> <span class="fn">Build Bot</span></a>
</span></b>
        <pre>Created <span class=""><a href="attachment.cgi?id=249887" name="attach_249887" title="Archive of layout-test-results from ews100 for mac-mavericks">attachment 249887</a> <a href="attachment.cgi?id=249887&action=edit" title="Archive of layout-test-results from ews100 for mac-mavericks">[details]</a></span>
Archive of layout-test-results from ews100 for mac-mavericks

The attached test failures were seen while running run-webkit-tests on the mac-ews.
Bot: ews100  Port: mac-mavericks  Platform: Mac OS X 10.9.5</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>