<html>
    <head>
      <base href="https://bugs.webkit.org/" />
    </head>
    <body>
      <p>
        <div>
            <b><a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - A plug-in sometimes leaves MBP discrete GPU processor enabled after closing a window"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=142147#c7">Comment # 7</a>
              on <a class="bz_bug_link 
          bz_status_NEW "
   title="NEW - A plug-in sometimes leaves MBP discrete GPU processor enabled after closing a window"
   href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=142147">bug 142147</a>
              from <span class="vcard"><a class="email" href="mailto:jimoase@mac.com" title="Jim Oase <jimoase@mac.com>"> <span class="fn">Jim Oase</span></a>
</span></b>
        <pre>(In reply to <a href="show_bug.cgi?id=142147#c6">comment #6</a>)
<span class="quote">> (In reply to <a href="show_bug.cgi?id=142147#c5">comment #5</a>)
> > If the same plug-in type (e.g. Flash) is in use in any other browser window,
> > that would keep the process alive. 
> > 
> > I think that this should be primarily a bug report against the plugin vendor.

> Thanks I will check that out... my only plug in is Flash.</span >

Just occurred to me... doesn't have that problem with Safari which also uses Flash.  What is different?</pre>
        </div>
      </p>
      <hr>
      <span>You are receiving this mail because:</span>
      
      <ul>
          <li>You are the assignee for the bug.</li>
      </ul>
    </body>
</html>