[Webkit-unassigned] [Bug 272318] New: Element not being shown after animation

bugzilla-daemon at webkit.org bugzilla-daemon at webkit.org
Sun Apr 7 21:47:24 PDT 2024


https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=272318

            Bug ID: 272318
           Summary: Element not being shown after animation
           Product: WebKit
           Version: Safari 17
          Hardware: All
                OS: iOS 17
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: P2
         Component: Animations
          Assignee: webkit-unassigned at lists.webkit.org
          Reporter: mic.gallego at gmail.com
                CC: dino at apple.com, graouts at apple.com

Created attachment 470810

  --> https://bugs.webkit.org/attachment.cgi?id=470810&action=review

Safari bug

Hi,

I have found yet another issue on Safari that happens on the final state of the animation. It seems Safari creates a stacking context that cause content to be hidden. It works correctly in Safari 15.4, but starts failing in Safari 16. Both Firefox and Chrome are working as expected.

I have been unable to isolate the issue, so you will need to check on a demo store we have set up. To reproduce the issue:

1. Open this URL: https://prestige-support.myshopify.com/products/cake?preview_theme_id=135840366761
2. Enter the password rewblo to enter into the site, and go back to the product page.
3. In mobile mode, click on the Search icon to open the search. The search will appear during the animation, but the search bar won't be visible at the end.

Please see the attached video that also exhibit the issue.

Thanks.

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.webkit.org/pipermail/webkit-unassigned/attachments/20240408/d83247c8/attachment.htm>


More information about the webkit-unassigned mailing list