[Webkit-unassigned] [Bug 180763] New: First play through of looping video is jerky

bugzilla-daemon at webkit.org bugzilla-daemon at webkit.org
Wed Dec 13 12:04:53 PST 2017


https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=180763

            Bug ID: 180763
           Summary: First play through of looping video is jerky
           Product: WebKit
           Version: Other
          Hardware: iPhone / iPad
                OS: iOS 11
            Status: NEW
          Severity: Normal
          Priority: P2
         Component: Media Elements
          Assignee: webkit-unassigned at lists.webkit.org
          Reporter: dunstan at gmail.com

Created attachment 329242

  --> https://bugs.webkit.org/attachment.cgi?id=329242&action=review

Screencast of safari playing back the test video

(I don't know which version of Safari I have on my phone. It's whatever comes by default with iOS 11.2)

I have a 1.6mb mp4 set to play on a loop. In Safari on iOS 11.2 (on my iPhone) the first loop always plays in a jerky manner. The second loop, and all subsequent loops, play smoothly. Jer Noble reported that the video plays fine on his phone.

Test page:
https://1976design.com/temp/videotest3.html

Code:
<!doctype html>
<html lang="en">
<head>
  <meta charset="utf-8">
  <title></title>
  <style>
   div {
    width: 50%;
   }
   video {
    width: 100%;
   }
  </style>
</head>
<body>
 <div>
  <video controls src="hand.mp4" loop muted playsinline preload="auto"></video>
 </div>
</body>
</html>

-- 
You are receiving this mail because:
You are the assignee for the bug.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.webkit.org/pipermail/webkit-unassigned/attachments/20171213/1c360a32/attachment.html>


More information about the webkit-unassigned mailing list