[Webkit-unassigned] [Bug 77423] Cannot login to Zyxel P-660HW-T1 v2 ADSL Router

bugzilla-daemon at webkit.org bugzilla-daemon at webkit.org
Thu Feb 2 03:31:18 PST 2012


https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=77423





--- Comment #3 from David Evans <dave.evans55 at googlemail.com>  2012-02-02 03:31:18 PST ---
(In reply to comment #2)
> <rdar://problem/10784076>

(In reply to comment #1)
> Could you please find out which was the very first nightly builds where it stopped working? That would help investigation a lot.

I retrieved the old Webkits from the trash and tested each one of them.  Needless to say, they all worked! Even the ones that were only a few days old.  The current Webkit is still failing.  I don't understand this at all.

I will wait until another Webkit turns up and see if the current Webkit is still failing when I fetch it from the Trash.

I don't think the router is setting any cookies or any other state in the browser. Just to make sure, I cleared all cookies.  I will have to be more thorough in the testing procedure and I will repeat the tests.  The testing procedure I will use in future will be this:

1.  If logged into the router, logout using the control in the top right-hand corner of the screen.

2. cmd-Q from all active  Webkits and Safaris (quit)

3. Start a candidate Webkit and see if I can login

-- 
Configure bugmail: https://bugs.webkit.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the webkit-unassigned mailing list