[Webkit-unassigned] [Bug 53705] Viewport parsing no longer accepts "1.0; " value as valid.

bugzilla-daemon at webkit.org bugzilla-daemon at webkit.org
Wed Feb 16 19:20:23 PST 2011


https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=53705


Joseph Pecoraro <joepeck at webkit.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
  Attachment #82738|                            |review?, commit-queue-
               Flag|                            |




--- Comment #15 from Joseph Pecoraro <joepeck at webkit.org>  2011-02-16 19:20:22 PST ---
Created an attachment (id=82738)
 --> (https://bugs.webkit.org/attachment.cgi?id=82738&action=review)
[PATCH] Proposed Fix

This implements the fix, as well as improves the console error/warning messages
around this situation. I don't have a Qt/Efl/Gtk machine to run the test, but I
suspect this may slightly change the results of some tests. I also specifically
added a test for this case. I'd hate to just land this and check the watch the bot
for changes. Anyone care to run this on their port? The mac port skips
fast/viewport tests.

Also, see the following for even better warning/error messages: (requires this patch)
<http://webkit.org/b/53707> Viewport Warning/Error Messages Are Now Inaccurate

-- 
Configure bugmail: https://bugs.webkit.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the webkit-unassigned mailing list