[Webkit-unassigned] [Bug 24078] iframe loads with wrong (old) url

bugzilla-daemon at webkit.org bugzilla-daemon at webkit.org
Tue Oct 13 16:16:06 PDT 2009


https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=24078


Ojan Vafai <ojan at chromium.org> changed:

           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
                 CC|                            |abarth at webkit.org,
                   |                            |fishd at chromium.org




--- Comment #3 from Ojan Vafai <ojan at chromium.org>  2009-10-13 16:16:06 PDT ---
A number of people have seen this bug with Chromium's layout test dashboard.
See the following URL for an example page:
http://src.chromium.org/viewvc/chrome/trunk/src/webkit/tools/layout_tests/flakiness_dashboard.html#showExpectations=true&tests=LayoutTests%2Fediting%2FexecCommand%2Fpaste

I haven't been able to come up with a consistent or reduced reproduction. That
page loads the test expectations URLs in a script tag (to detect if the
resource exists cross-domain). Onload of the script tag it creates an iframe
(document.createElement), sets it's src and appends it to the DOM.

In both cases where people have shown this to me, the web inspector showed the
correct src on the iframe, but the incorrect iframe content. It showed the
content that should have been in a different iframe.

These were in Chrome developer channel (less than a week off trunk). It's
possible that it's a Chrome-only bug, but it behaves exactly like this one.

-- 
Configure bugmail: https://bugs.webkit.org/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.



More information about the webkit-unassigned mailing list