Hi,<br>I am working on Webkit-r82617 . when i am doing autogen <br>its failed and shows <br><font size="4"><i><br><br>Warning: not running gtk-docize.<br>autoreconf: Entering directory `.'<br>autoreconf: <a href="http://configure.ac">configure.ac</a>: not using Gettext<br>
autoreconf: running: aclocal -I Source/autotools <br>autoreconf: <a href="http://configure.ac">configure.ac</a>: tracing<br>autoreconf: running: libtoolize --install --copy<br>libtoolize: putting auxiliary files in AC_CONFIG_AUX_DIR, `Source/autotools'.<br>
libtoolize: copying file `Source/autotools/config.guess'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/config.sub'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/install-sh'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/ltmain.sh'<br>
libtoolize: putting macros in AC_CONFIG_MACRO_DIR, `Source/autotools'.<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/libtool.m4'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/ltoptions.m4'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/ltsugar.m4'<br>
libtoolize: copying file `Source/autotools/ltversion.m4'<br>libtoolize: copying file `Source/autotools/lt~obsolete.m4'<br>libtoolize: Consider adding `-I Source/autotools' to ACLOCAL_AMFLAGS in Makefile.am.<br>
autoreconf: running: /usr/bin/autoconf --include=Source/autotools<br>autoreconf: running: /usr/bin/autoheader --include=Source/autotools<br>autoreconf: running: automake --add-missing --copy --no-force<br><a href="http://configure.ac:81">configure.ac:81</a>: installing `Source/autotools/compile'<br>
<a href="http://configure.ac:41">configure.ac:41</a>: installing `Source/autotools/missing'<br>automake: cannot open < gtk-doc.make: No such file or directory<br>autoreconf: automake failed with exit status: 1<br><br>
</i></font><font size="1"><font size="2"><font face="arial,helvetica,sans-serif">Regards,<br>Anurag<br></font></font><font face="arial,helvetica,sans-serif"></font></font>-- <br><br><br>