<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Wingdings;
        panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0;}
@font-face
        {font-family:Wingdings;
        panose-1:5 0 0 0 0 0 0 0 0 0;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0cm;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:612.0pt 792.0pt;
        margin:72.0pt 72.0pt 72.0pt 72.0pt;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=EN-US link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span lang=PL>Hi,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span lang=PL><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal>I’ve got timeout for all tests related with injected bundle tests. I run them through Tools/Script/run-gtk-tests and directly from Programs/TestWebKitAPI/WebKit2/Test_Name but the result is the same:<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal style='text-autospace:none'><span style='font-size:9.0pt;font-family:"Courier New"'>** (lt-WebKitWebProcess:11524): WARNING **: Error loading the injected bundle (/home/gczajkowski/sources/webkit.org/WebKit/WebKitBuild/Release/Libraries/libTestWebKitAPIInjectedBundle.la): /home/gczajkowski/sources/webkit.org/WebKit/WebKitBuild/Release/Libraries/.libs/libTestWebKitAPIInjectedBundle.so: undefined symbol: _ZN7testing4Test5SetUpEv<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><o:p>
MsoNormal>It looks like gtest symbols can not be found. Other tests (that do not require injected bundle feature) are passed on my environment. <o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Does anyone can help ? <span style='font-family:Wingdings'>J</span><o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Thanks<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Regards<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Grzegorz<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p></div></body></html>