<html><head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; line-break: after-white-space;" class=""><div class="">Hi Everyone,</div><div class=""><br class=""></div>Buildbot v2.10.5 was released today (few hours back). It contains few fixes which I made to Buildbot, e.g.:<div class=""><br class=""></div><div class=""><span style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0);" class="">- 'Show owners and worker columns on workers page' </span><a href="https://github.com/buildbot/buildbot/pull/5942" class="">https://github.com/buildbot/buildbot/pull/5942</a></div><div class="">- 'Show owners and worker columns on changes page' <a href="https://github.com/buildbot/buildbot/pull/5945" class="">https://github.com/buildbot/buildbot/pull/5945</a><div class=""><br class=""></div><div class=""><br class=""></div><div class="">It also fixes few issues which I reported to Buildbot which were impacting us, e.g.: <div class=""><br class=""></div><div class="">- '<span style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0);" class="">Regression: Owners column empty for pending build-requests'</span> <a href="https://github.com/buildbot/buildbot/issues/5940" class="">https://github.com/buildbot/buildbot/issues/5940</a> </div><div class="">- '<span style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0);" class="">Message queue doesn't provide correct message for step finished' </span><a href="https://github.com/buildbot/buildbot/issues/5906" class="">https://github.com/buildbot/buildbot/issues/5906</a>, <a href="https://webkit.org/b/222973" class="">https://webkit.org/b/222973</a></div><div class=""><br class=""></div><div class="">List of bug-fixes in v2.10.5: <a href="https://docs.buildbot.net/latest/relnotes/2.x.html#buildbot-2-10-5-2021-04-05" class="">https://docs.buildbot.net/latest/relnotes/2.x.html#buildbot-2-10-5-2021-04-05</a></div><div class=""><div class=""><div class=""><br class=""></div><div class=""><br class=""></div><div class="">I have upgraded both, EWS (<a href="http://ews-build.webkit.org" class="">ews-build.webkit.org</a>) and <a href="http://build.webkit.org" class="">build.webkit.org</a> to this Buildbot (v2.10.5). Please let me know if anyone notices any issue.<br class=""><br class=""></div><div class="">Thanks</div><div class="">Aakash</div><div class=""><div class=""><div dir="auto" class=""><div dir="ltr" class=""><div class=""><br class=""></div></div></div></div><div><blockquote type="cite" class=""><div class="">On Mar 5, 2021, at 7:32 PM, Aakash Jain <<a href="mailto:aakash_jain@apple.com" class="">aakash_jain@apple.com</a>> wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><div class=""><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" class=""><div dir="auto" class=""><div dir="ltr" class=""><meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" class="">Hi Everyone<div class=""><br class=""></div><div class="">I have also upgraded EWS (<a href="http://ews-build.webkit.org" class="">ews-build.webkit.org</a>) to latest Buildbot (v2.10.1).</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Please let me know if anyone notices any issue.</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Thanks</div><div class="">Aakash<br class=""><br class=""><div dir="ltr" class=""><blockquote type="cite" class="">On Feb 8, 2021, at 8:04 PM, Aakash Jain <<a href="mailto:aakash_jain@apple.com" class="">aakash_jain@apple.com</a>> wrote:<br class=""><br class=""></blockquote></div><blockquote type="cite" class=""><div dir="ltr" class=""><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=us-ascii" class="">Hello Everyone,<div class=""><br class=""></div><div class=""><div style="margin: 0px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: "Helvetica Neue";" class="">We have upgraded <a href="http://build.webkit.org/" class="">build.webkit.org</a> to latest Buildbot (v2.10.1 released in 2021) (<a href="https://webkit.org/b/175056" class="">https://webkit.org/b/175056</a>). Earlier it was running an ancient version of Buildbot, v0.8.6p1 (released in 2012). This is a brand new server. Buildbot doesn't support migrating data from old version. Old instance is accessible through <span style="color: rgb(255, 220, 0);" class=""><a href="https://build-old.webkit.org/" class="">https://build-old.webkit.org</a></span></div><div class=""><br class=""></div><div class=""><div style="margin: 0px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: "Helvetica Neue";" class="">Known issue: Login functionality is not enabled for everyone yet.</div></div><div style="margin: 0px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: "Helvetica Neue";" class=""><br class=""></div><div style="margin: 0px; font-stretch: normal; line-height: normal; font-family: "Helvetica Neue";" class="">Please let me know if you notice any issue.</div><div class=""><br class=""></div><div class="">Thanks</div><div class="">Aakash</div></div></div></blockquote></div></div></div></div></blockquote></div><br class=""></div></div></div></div></div></body></html>