<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Consolas;
        panose-1:2 11 6 9 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        mso-fareast-language:EN-US;}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        mso-fareast-language:EN-US;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=RO link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>Hi there,<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Does anyone know what&#8217;s the status of the XML-RPC interface on bugs.webkit.org?<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>It seems to be there, but all calls result in a &quot;<b>Application failed during request deserialization:<o:p></o:p></b></p><p class=MsoNormal><b>no element found at line 1, column 0, byte -1 at /usr/lib64/perl5/XML/Parser.pm line 187</b> &quot; error.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p><p class=MsoNormal>Any extra info or pointers on how to address this are super-welcome!<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p><p class=MsoNormal>Thanks in advance,<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>miChou<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p><p class=MsoNormal><b><span style='font-family:Consolas;color:#1F497D;mso-fareast-language:RO'>Mihai Balan</span></b><span style='font-family:Consolas;color:#1F497D;mso-fareast-language:RO'> </span><span style='font-family:Consolas;color:red;mso-fareast-language:RO'>|</span><span style='font-family:Consolas;color:#1F497D;mso-fareast-language:RO'> Quality Engineer / WebKit team </span><span style='font-family:Consolas;color:red;mso-fareast-language:RO'>|</span><span style='font-family:Consolas;color:#1F497D;mso-fareast-language:RO'>&nbsp; <a href="mailto:mibalan@adobe.com"><span style='color:blue'>mibalan@adobe.com</span></a> </span><span style='font-family:Consolas;color:red;mso-fareast-language:RO'>|</span><span style='font-family:Consolas;color:#1F497D;mso-fareast-language:RO'> +4-031.413.3653 / x83653 </span><span style='font-family:Consolas;color:red;mso-fareast-language:RO'>| <b>Adobe Systems Romania</b></span><span lang=EN-US style='mso-fareast-language:RO'><o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p></div></body></html>