<html><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; ">It looks like Cygwin's link.exe is getting invoked instead of VC++ Express's link.exe. I suspect you have an issue with your PATH. You could try adding the directory that contains VC++ Express's link.exe to your PATH.<div><br></div><div>-Adam</div><div><br><div><div>On May 6, 2009, at 5:33 AM, Seby wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite"><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">Hello Adam,</span><div><span style="color:rgb(51, 102, 255)"><br></span></div><div><span style="color:rgb(51, 102, 255)">I tried to build WebKit using the latest version and I see that the "<span style="font-weight:bold">JavaScriptCoreGenerated</span>" without errors other than the xcopy error:</span><div>

<br></div><div><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Output Window </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">

&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><div class="im"><pre><span style="color:rgb(102, 0, 0)">Performing Makefile project actions
 xcopy /y/d/e/i "..\..\..\WebKitLibraries\win\tools" "E:\cygwin\home\Seby\WebKit\WebKitLibraries\win\tools"
Cannot perform a cyclic copy
0 File(s) copied
 touch "E:\Build\buildfailed"</span></pre></div><pre><span style="color:rgb(102, 0, 0)">- - - - - - </span></pre><pre><span style="color:rgb(102, 0, 0)">logs omitted</span></pre>
<pre><span style="color:rgb(102, 0, 0)">- - - - - -</span></pre></td></tr></tbody></table><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Results </font></td></tr>
</tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Build log was saved at "<a href="file:///E:\Build\obj\JavaScriptCoreGenerated\Release\BuildLog.htm">file://E:\Build\obj\JavaScriptCoreGenerated\Release\BuildLog.htm</a>"
JavaScriptCoreGenerated - 0 error(s), 0 warning(s)
</pre></td></tr></tbody></table><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">And the second one (<span style="font-weight:bold">record-memory-win</span>) failed w/ the link usage error as shown below:</span></div>

<div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Output Window </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*">

<tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Compiling...
main.cpp
Linking...
link: extra operand `/ERRORREPORT:QUEUE'
Try `link --help' for more information.
Project : error PRJ0002 : Error result 1 returned from 'E:\cygwin\bin\link.exe'.
</pre></td></tr></tbody></table><div class="im"><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Results </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*">
<tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">
&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Build log was saved at "<a href="file:///E:\Build\obj\record-memory-win\Release\BuildLog.htm">file://E:\Build\obj\record-memory-win\Release\BuildLog.htm</a>"
record-memory-win - 1 error(s), 0 warning(s)
</pre></td></tr></tbody></table></div></div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">The thrid one (<span style="font-weight:bold">WTF</span>) was successful showing the below Result:</span></div>

<div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)"><br></span></div><div class="gmail_quote"><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Results </font></td>
</tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Build log was saved at "<a href="file:///E:\Build\obj\WTF\Release\BuildLog.htm">file://E:\Build\obj\WTF\Release\BuildLog.htm</a>"
WTF - 0 error(s), 0 warning(s)
</pre></td></tr></tbody></table></div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">And again the link error on&nbsp;</span><span style="font-weight:bold"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">JavaScriptCore</span></span></div>

<div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="*"><pre>Performing Pre-Link Event...
Linking...
link: missing operand after `/'
Try `link --help' for more information.
Project : error PRJ0002 : Error result 1 returned from 'E:\cygwin\bin\link.exe'.
Project : warning PRJ0018 : The following environment variables were not found:
$(PRODUCTION)
</pre></td></tr></tbody></table><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Results </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">

&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Build log was saved at "<a href="file:///E:\Build\obj\JavaScriptCore\Release\BuildLog.htm">file://E:\Build\obj\JavaScriptCore\Release\BuildLog.htm</a>"
JavaScriptCore - 1 error(s), 0 warning(s)</pre></td></tr></tbody></table></div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><span style="font-weight:bold"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">WebCoreGenerated:</span></span><br>

</div><div class="gmail_quote"><br><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Output Window </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr>

<td width="0" bgcolor="#ededf5">&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Performing Makefile project actions
Project : error PRJ0002 : Error result 1 returned from 'C:\WINDOWS\system32\cmd.exe'.
</pre></td></tr></tbody></table><table width="100%" bgcolor="#dfdfe5"><tbody><tr><td><font face="arial" size="+2">Results </font></td></tr></tbody></table><table cellspacing="0" cellpadding="0" width="*"><tbody><tr><td width="0" bgcolor="#ededf5">

&nbsp;</td><td width="0" bgcolor="#ffffff">&nbsp;</td><td width="*"><pre>Build log was saved at "<a href="file:///E:\Build\obj\WebCoreGenerated\Release\BuildLog.htm">file://E:\Build\obj\WebCoreGenerated\Release\BuildLog.htm</a>"
WebCoreGenerated - 1 error(s), 0 warning(s)</pre></td></tr></tbody></table></div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">and so on. The </span><span style="font-weight:bold"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">WebCore</span></span><span style="color:rgb(51, 102, 255)"> BuildLog.htm showed a lot of errors (918). Please let me know if I'm missing any thing.</span></div>

<div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)"><br></span></div><div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">Thanks,<br></span></div><font color="#888888">
<div class="gmail_quote"><span style="color:rgb(51, 102, 255)">Seby.</span></div></font><div><div></div><div class="h5"><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote"><br></div><div class="gmail_quote">On Tue, May 5, 2009 at 11:59 AM, Adam Roben <span dir="ltr">&lt;<a href="mailto:aroben@apple.com" target="_blank">aroben@apple.com</a>&gt;</span> wrote:<br>

<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex"><div style="word-wrap:break-word"><div><div>On May 5, 2009, at 11:13 AM, Seby wrote:</div><br><blockquote type="cite">

<div>Any good news?</div></blockquote><div><br></div>Yes:</div><div><br></div><div><a href="http://trac.webkit.org/changeset/43239" target="_blank">http://trac.webkit.org/changeset/43239</a></div><div><br></div><div>Sorry for the delay. Let us know if you have any more trouble!</div>

<div><br></div><font color="#888888"><div>-Adam</div></font><div><div></div><div><div>.<blockquote type="cite"><div><div class="gmail_quote"><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">


<div style="word-wrap:break-word"><div>Are you using VC++ Express? If so, you might be running into this bug:&nbsp;<a href="https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=25308" target="_blank">https://bugs.webkit.org/show_bug.cgi?id=25308</a></div>


<div><br></div><div>I'll try to land a fix for that bug today.</div><div><br></div><div>-Adam</div></div></blockquote></div></div></blockquote></div></div></div></div></blockquote></div></div></div></div></div></div>
_______________________________________________<br>webkit-dev mailing list<br><a href="mailto:webkit-dev@lists.webkit.org">webkit-dev@lists.webkit.org</a><br>http://lists.webkit.org/mailman/listinfo.cgi/webkit-dev<br></blockquote></div><br></div></body></html>