<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
  <meta content="text/html;charset=ISO-8859-1" http-equiv="Content-Type">
</head>
<body bgcolor="#ffffff" text="#000000">
Safari is not installed. Is that I requirement? I didn't see it stated
as such anywhere. Is there any description I can find of the
relationship between an installed Safari and WebKit? <br>
<br>
Sorry if I'm ignorant about this, but I'm new to WebKit and don't know
the code base. And my ultimate goal isn't to run Safari but to port
WebKit to alternative platforms.<br>
<br>
Thanks.<br>
<br>
<br>
<blockquote
 cite="mid:1681854969-1211726984-cardhu_decombobulator_blackberry.rim.net-737877183-@bxe111.bisx.prod.on.blackberry"
 type="cite">
  <pre wrap="">Might be a stupid questuin but is safari installed?
Sent via BlackBerry from T-Mobile

-----Original Message-----
From: Paul Pedriana <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:ppedriana@gmail.com">&lt;ppedriana@gmail.com&gt;</a>

Date: Sun, 25 May 2008 04:55:19 
To:Michelangelo De Simone <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:m.des@mac.com">&lt;m.des@mac.com&gt;</a>
Cc:WebKit-Dev <a class="moz-txt-link-rfc2396E" href="mailto:webkit-dev@lists.webkit.org">&lt;webkit-dev@lists.webkit.org&gt;</a>
Subject: Re: [webkit-dev] Safari won't run for me.


Thanks, but that fails the same way. Perhaps I'm missing something, but 
I don't see how --debug in the scripts solves the problem of a 
non-registered CLSID.

$ /cygdrive/d/WebKit/WebKitTools/Scripts/run-safari --debug
        1 file(s) copied.
WARNING: Failed to get CLSID for WebKit.WebView
ERROR: Couldn't determine installed Safari path
Setting environment for using Microsoft Visual Studio 2005 x86 tools.


  </pre>
  <blockquote type="cite">
    <pre wrap="">/cygdrive/d/WebKit/WebKitTools/Scripts/run-safari

You compiled WebKit with the --debug flag; this has generated for you 
a slightly different directory layout for builds. In order to let 
Safari use those builds instead of the (default) "release" try with:
    run-safari --debug

Same deal for tests:
    run-webkit-tests --debug
    </pre>
  </blockquote>
  <pre wrap=""><!---->
_______________________________________________
webkit-dev mailing list
<a class="moz-txt-link-abbreviated" href="mailto:webkit-dev@lists.webkit.org">webkit-dev@lists.webkit.org</a>
<a class="moz-txt-link-freetext" href="http://lists.webkit.org/mailman/listinfo.cgi/webkit-dev">http://lists.webkit.org/mailman/listinfo.cgi/webkit-dev</a>
  </pre>
</blockquote>
<br>
</body>
</html>