<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii">
<meta name=Generator content="Microsoft Word 12 (filtered medium)">
<style>
<!--
 /* Font Definitions */
 @font-face
        {font-family:"Cambria Math";
        panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
 /* Style Definitions */
 p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
span.EmailStyle18
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-size:10.0pt;}
@page Section1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.Section1
        {page:Section1;}
-->
</style>
<!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
 <o:shapelayout v:ext="edit">
  <o:idmap v:ext="edit" data="1" />
 </o:shapelayout></xml><![endif]-->
</head>

<body lang=EN-US link=blue vlink=purple>

<div class=Section1>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>No GNUmakefile because of very ancient versions of automake and
libtool (hey, I said it was RHEL3!).&nbsp; Updating and trying again&#8230;<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<div style='border:none;border-left:solid blue 1.5pt;padding:0in 0in 0in 4.0pt'>

<div>

<div style='border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0in 0in 0in'>

<p class=MsoNormal><b><span style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'>From:</span></b><span
style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'>
webkit-dev-bounces@lists.webkit.org
[mailto:webkit-dev-bounces@lists.webkit.org] <b>On Behalf Of </b>Dozier, Bill<br>
<b>Sent:</b> Monday, February 18, 2008 11:17 AM<br>
<b>To:</b> Brent Fulgham<br>
<b>Cc:</b> webkit-dev@lists.webkit.org<br>
<b>Subject:</b> Re: [webkit-dev] Building WebKit using auto tools<o:p></o:p></span></p>

</div>

</div>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>Hi Brent,<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>Thanks for the quick response! I&#8217;ve got no GNUmakefile.<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>After running autogen:<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>$ ls GNUmakefile*<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>GNUmakefile.am&nbsp; GNUmakefile.in<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>$<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>Apparently, my problem with the qmake thing was my ancient
perl&#8230;continuing down that road until the auto tools thing works.<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>Thanks,<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'>Bill<o:p></o:p></span></p>

<p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";
color:#1F497D'><o:p>&nbsp;</o:p></span></p>

<div style='border:none;border-left:solid blue 1.5pt;padding:0in 0in 0in 4.0pt'>

<div>

<div style='border:none;border-top:solid #B5C4DF 1.0pt;padding:3.0pt 0in 0in 0in'>

<p class=MsoNormal><b><span style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'>From:</span></b><span
style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'> Brent Fulgham
[mailto:bfulgham@gmail.com] <br>
<b>Sent:</b> Monday, February 18, 2008 11:12 AM<br>
<b>To:</b> Dozier, Bill<br>
<b>Cc:</b> sval; webkit-dev@lists.webkit.org<br>
<b>Subject:</b> Re: [webkit-dev] Building WebKit using auto tools<o:p></o:p></span></p>

</div>

</div>

<p class=MsoNormal><o:p>&nbsp;</o:p></p>

<p class=MsoNormal style='margin-bottom:12.0pt'>Hi Bill,<o:p></o:p></p>

<div>

<p class=MsoNormal>On Feb 18, 2008 10:21 AM, Dozier, Bill &lt;<a
href="mailto:dozier@amazon.com">dozier@amazon.com</a>&gt; wrote:<o:p></o:p></p>

<p class=MsoNormal>That's funny, it's just the opposite for me.<br>
<br>
I'm trying to build on RHEL3 Linux (gcc 4.2.2). After running autogen, I run
make and it starts complaining about not finding xcode:<br>
<br>
$ make<br>
make[1]: Entering directory `/workplace2/build/WebKit/JavaScriptCore'<br>
( xcodebuild -target All `perl -I../WebKitTools/Scripts -Mwebkitdirs -e 'print
XcodeOptionString()'` &nbsp;| grep -v setenv &amp;&amp; exit ${PIPESTATUS[0]} )<br>
/bin/sh: line 1: xcodebuild: command not found<br>
make[1]: *** [all] Error 1<br>
make[1]: Leaving directory `/workplace2/build/WebKit/JavaScriptCore'<br>
make: *** [all] Error 2<o:p></o:p></p>

</div>

<p class=MsoNormal><br>
I have this problem as well; the Apple build environment has several Makefiles
that trigger xcodebuild commands that are causing your trouble.<br>
<br>
Try building with:<br>
<br>
&gt; make -f GNUmakefile<br>
<br>
and see if that works any better for you.<br>
<br>
-Brent<o:p></o:p></p>

</div>

</div>

</div>

</body>

</html>