Hi,<br>
<br>
I am having some problems with run-webkit-tests on Windows.<br>
<br>
Likely, these are simple problems, but this script is not well documented, so please let me just ask here.<br>
<br>
First, when I run run-webkit-tests, DumpRenderTree does compile and build successfully, but I get this error:<br>
<br>
can&#39;t find executable DumpRenderTree (looked in /cygdrive/c/Source/WebKit/WebKitBuild/bin)<br>
<br>
But, the executable really is there.&nbsp; When I do an &quot;ls
/cygdrive/c/Source/WebKit/WebKitBuild/bin/Dump*&quot;, I do get
&quot;/cygdrive/c/Source/WebKit/WebKitBuild/bin/DumpRenderTree.exe&quot;.<br>
<br>
So, I comment the line doing that check and move on.&nbsp; Now, the tests run, but they all fail.&nbsp; The output is something like this:<br>
<br>
running css1/basic/class_as_selector.html -&gt; failed<br>
running css1/basic/comments.html -&gt; failed<br>
running css1/basic/containment.html -&gt; failed<br>
running css1/basic/grouping.html -&gt; failed<br>
running css1/basic/id_as_selector.html -&gt; failed<br>
running css1/basic/inheritance.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/acid_test.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_bottom.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_bottom_inline.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_bottom_width.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_bottom_width_inline.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_color.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_color_inline.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_inline.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_left.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_left_inline.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_left_width.html -&gt; failed<br>
running css1/box_properties/border_left_width_inline.html -&gt; failed<br>
<br>
Any ideas why this isn&#39;t working?&nbsp; My webkit.dll is definitely building
and running successfully.&nbsp; Is run-webkit-tests supported on Windows?&nbsp;
Can I get more detailed error information?<br>
<br>
Thanks,<br>
DD